NAMASTE SINT-NIKLAAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 371 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Namaste Sint-Niklaas. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 19:33 Zoals altijd super in orde!
9 mei 2024 om 12:23 Eerste keer aan huis laten leveren en zeer aangenaam verrast! mooie porties en perfect warm Superlekkere en smaakvolle gerechten! Wij bestellen zeker nog opnieuw of komen eens langs om nog meer gerechtjes te proeven!
7 mei 2024 om 19:56 Gewoon genieten
21 apr 2024 om 19:15 Wij waren met 3pers. en hadden elk verschillende gerechten besteld om van elkaar te kunnen proeven. Maar porties waren te klein om te sharen en misten allemaal groenten in onze gerechten voor die prijs. Eten was wel heel lekker.
13 apr 2024 om 20:40 Al reeds bijna 3u aan het wachten en eten is er nog steeds niet. Te druk in restaurant en terras als uitleg. Niet eerste keer dat we al zolang moeten wachten… Takeaway bestellingen worden blijkbaar niet zo goed opgevolgd.
13 apr 2024 om 8:22 Altijd goed bij Namaste. We bestellen om de twee weken op vrijdag bij Namaste. Telkens is dit in orde. De tijd wordt ook gerespecteerd. Ze geven aan tussen 45 - 70 min. en dit is telkens zo. Top!
9 apr 2024 om 19:44 First order there but very satisfied - Will definitely order again !
7 apr 2024 om 20:26 Lekker
6 apr 2024 om 20:41 Snel en heel lekker, zoals altijd.
6 apr 2024 om 20:29 Het eten is super lekker! Sinds we het ontdekt hebben blijven we steeds opnieuw bestellen
22 mrt 2024 om 20:40 Het duurde meer dan 2u, veel te lang!!
16 mrt 2024 om 16:11 The food was awful, I ordered two dish, one chicken Beriani and one lamb beriani, i threw the lamberiani away because of the horrible taste of lamb. Also i order two different dish but i received my order in my dish to reduce the cost of container