NAMASTE SINT-NIKLAAS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Namaste Sint-Niklaas. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 21:27 Het duurde heel erg lang vooraleer we onze bestelling kregen. We moesten bellen en daarna kwam het pas. De app gaf aan dat het 60 minuten wachten was en in de praktijk was het zeker anderhalf uur. Het is precies alsof we moeten klagen om ons eten te.
21 sep 2022 om 20:32 Very fast. Took normal, next time I'll choose more spicy. Good food but small portions imo.
17 sep 2022 om 20:23 Ik ben vaste klant en bestel altijd chicken korma, favoriete gerecht vd kinderen. Echter stelde het dit keer heel erg teleur!! De smaak was anders, alsook de structuur en de kleur. Nieuwe kok? Nieuwe ingredienten? Nee, ditmaal erg teleurgesteld
11 sep 2022 om 21:01 Super lekker
30 aug 2022 om 19:23 Geen ruime porties vind ik En de chicken tikka masala smaakte naar tomatensaus vorige x was het beter nu veel minder .de onion rings en naan brood waren wak en lauw niet lekker meer .
27 aug 2022 om 7:57 Delicious food! Heel authentiek Indisch, een absolute aanrader. Delivery duurt lang. De samosa’s waren redelijk droog en de loempia’s eerder taai, maar de hoofdgerechten wel uitmuntend.
21 aug 2022 om 20:10 Lekker zoals altijd!
3 aug 2022 om 20:47 Delicious
9 jul 2022 om 22:31 De bezorgtijd was 2u20min. Het was immens lang wachten. Alle geluk dat het eten super was.
2 jul 2022 om 20:42 zeer goed en mooi op tijd
2 jul 2022 om 20:08 Zeer lekker eten heeft ons goed gesmaakt !
25 jun 2022 om 21:29 Eten super zoals altijd! Jammer bijna 3u moeten wachten maar wel gratis flesje gekregen als compensatie. Super vriendelijk ook bij bezorging.